Over ons

Alles voor uw wensen
WIJ STAAN VOOR TOPKWALITEIT

Voor u graag het extra stapje

Natuurlijk wenst u een optimaal gebruiksgemak van uw keuken, daarom is de keuze voor de juiste apparatuur precies het goede werkblad en de slimste accessoires bijzonder belangrijk. Ten Thije Keukens werkt alleen met apparatuur van topmerken, omdat alleen topkwaliteit een lang leven heeft.

Garantie
In de keuze voor onze leveranciers laten wij niet alleen kwaliteit meetellen, maar ook de service die ze bieden. Wij hebben ons dan ook verzekerd van toelevering door louter solide, gerenommeerde organisaties. Dit komt onder meer tot uitdrukking in een garantietermijn van 5 jaar op alle keukenmeubelen, ongeacht het merk. Diezelfde garantietermijn is ook mogelijk bij diverse merken keukenapparatuur.

PLAATSING DOOR HEEL NEDERLAND

Vanuit Hengevelde

Het installeren van een keuken is een vak apart. In de praktijk worden daar de meeste fouten gemaakt. Daarom schenkt Ten Thije Keukens hieraan extra aandacht, want het installeren van een keuken is meer dan alleen maar het plaatsen van het keukenmeubilair. Zaken als verleggen of vernieuwen van elektra, het verwijderen of (ver)plaatsen van wanden en het aanpassen van vensterbanken, alles wordt van tevoren in kaart gebracht en met u besproken. Desgewenst regelt Ten Thije Keukens de coördinatie tussen de verschillende partijen en neemt u op die manier weer een zorg uit handen. Een geruststellende gedachte.

WAT KLANTEN VERTELLEN

Tevredenheid voorop

[kiyoh-klantenvertellen layout="slider" stars_theme="defaults" stars_size="medium" show_logo="yes" show_summary="yes" do_show_reviews="yes" show_reviews_amount="15" show_review_rating="yes" limit_review_length="20"]

Vrijblijvend advies aanvragen?

NEEM CONTACT MET ONS OP